Menu Sluiten

Buitenbewegwijzering

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Vlaggen – Totems – Pos Materialen – Mastvlaggen – Leveranciers Wappervlaggen – 

Wenst u meer info over buitenbewegwijzering kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Buitenbewegwijzering

Decoratie | Design | Reclame | Promotie Materiaal | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Buitenbewegwijzering

stand by indoor raambelettering muurprints displays stickers outdoor spandoeken buitenreclame wagenbelettering cases vraag offerte outdoor buitenreclame buitenreclame panelen amp signalisatie gaande van gevelpanelen zuilen haakse gevelbanners tot letterlogo s die we al dan niet kunnen verlichten. We leveren ook lichtbakken die zowel recto als recto verso verlicht kunnen worden buitenbewegwijzering met korting En dit alles geplaatst door onze ervaren crew. ook verzorgen we je panelen voor zowel voor binnen als buitengebruik. Van pvcschuimplaten over aluminium sandwichpanelen tot transparante opale plexi s. werfborden en immoborden zijn onze enige standaardproducten. Alles wordt op maat gemaakt. contacteer ons gerust voor allerlei soorten borden van gevelborden met uw logo tot verkeersborden en borden voor signalisatie l.

expertise visuele optimalisatie vloeropslag structuur veiligheid totaalconcept producten locatie identificatie palletstellingen combinatie pallets en picking smallegangenmagazijn legbordstellingen doorrolstellingen draagarmstellingen inrijstellingen shuttlestellingen bulk of vloeropslag inbound outbound expeditie diepvriesopslag buitenopslag zones scannen op grote afstand flexibele locaties visuele inrichting binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering lean s gespoten belijning binnenbelijning buitenbelijning productinformatie voorbehandeling belijning verwijderen zelfklevende belijning binnenbelijning productinformatie aanbrengen verwijderen veiligheidsproducten veiligheidsspiegels aanrijbeveiliging hoogtebegrenzers veiligheidsinstructiebord evacuatiepictogramm.

Het domein van Buitenbewegwijzering

nl fr en es de buitensignalisatie parkeerbordjes staanders infoborden verkeersborden mijn winkelwagentje buitensignalisatie als fabrikant van buitensignalisatie of buitenbewegwijzering zijn wij gespecialiseerd in het gamma rond alle soorten gebouwen zowel priveacute als openbare als gebouwen industriegebouwen en in industriezones . Kortom alles van buitensignalisatie of buitenbewegwijzering op en rond de gebouwen het nut van buitenbewegwijzering Buitensignalisatie of buitenbewegwijzering is eacuteeacuten van onze grootste specialiteiten we beschikken immers naast de noodzakelijke infrastructuur en een uitgebreid machinepark over een gans aantal eigen systemen van bewegwijzering en buiten signalisatie voor vaste of modulaire uitvoeringen eacuten produceren eacuten plaatsen alle soorten infoborden aan gevels of op constructie afficheringsborden rekruteringsborden en allerhande buitensignalisatie waarbij je feitelijk figuurlijk nooit bij stilstaat dat deze zaken toch door iemand moeten gemaakt worden … We hebben in een volledig en getraind eigen montageteam die al deze producten nog eens plaat.