Menu Sluiten

Experts Klevers Vinyl

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Klevers – Stempels – Klevers Uitgespaard – Klevers Transparant – Klevers One Way Vision – 

Wenst u meer info over experts klevers vinyl kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Experts Klevers Vinyl

Reclame | Design | Printing | Promotie Materiaal | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Experts klevers vinyl

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation home over ons producten contact links dress your car experts in carwrapping amp autobelettering. Lettersign is een reclamebedrijfdatgespecialiseerd is in het beletteren van alle soorten voertuigen van traditionele belettering in uitgesneden vinyl tot groot formaat geprinte full colors al dan niet met volledige car wrapping alle belettering logo s illustraties afbeeldingen foto experts klevers vinyl leverancier s en full color prints worden digitaal aangemaakt en aangebracht op alle auto s bestelwagens vrachtwagens remorques reclameborden werfborden en doeken spandoeken gevelbanners raamfolies stickers zelfklevers tinten en blinderen van autoruiten magneetborden rollup stands beach flags en textielbedrukking belangstelling in de prijs van experts klevers vinyl Je kunt bij lettersign ook terecht voor exclusieve traditionele reclameschilderingen op muren gevels en andere materialen. Wielsbeke waregem ingelmunster izegem harelbeke oostrozebeke en oms.

.

De discipline van Experts klevers vinyl

.