Menu Sluiten

Klevers Vinyl

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Klevers – Stempels – Klevers Uitgespaard – Klevers Transparant – Klevers One Way Vision – 

Wenst u meer info over klevers vinyl kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Klevers Vinyl

Promotie materiaal | Design | Reclame | Printing | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klevers vinyl

lettrage luxe or print lettrage publicitaire bruxelles panneaux bche enseigne beach flag roll up impression textile impression digitale prsentoir de trottoir lettrage vhicule lettrage camionnette publicit sur voiture lettrage devis gratuit dans bruxelles et environs recherche menu principal aller au contenu principal welkom productie dekzeilen stoepborden bedrukken op textiel belettering van voertuigen draagbare stands totems zandstraling met vinyl digitaal printen lichtkasten contact english francais welkom van de ontwerping en vervaardiging van het model tot de plaatsing. Wij kunnen u een grote gamma produkten voorstellen en supporten.gepersonaliseerde en concrete studie kunt u met ons .

startpagina over ons producten techniek milieu contact vinylstickers een dunne bedrukte pvcfolie met een laagje lijm de eenvoud zelve maar wel een grote klassieker klevers vinyl met gegarandeerde rendementsstijging Deze stickers worden gebruikt als uitdeelsticker verkoop en reclamesticker maar ook als veiligheidspictogram gevarenetiket gebruiksaanwijzing op toestellen signalisatie hellip noem maar op. Als u een keer rondkijkt zult u merken dat onze omgeving er vol mee hangt. Een sticker moet plakken soms lang soms net kort permanent klevend of gemakkelijk te verwijderen. U hebt heel wat keuze. Ook in de pvcfolie is er een groot assortiment. Wit of transparant korte of lange levensduur met een zekere stijfheid of net flexibel al dan niet slijtvast. Er zijn meer varianten op de gewone sticker dan u zou denken. Voor meer informatie of een offerte infoalfazeefdruk.be vinylstickers technische zelfklevers geplooide gevelplaten naam en lidkaartjes plaatmateriaal aluminiumplaatjes digitale print papieret.

Notie over Klevers vinyl

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation home over ons producten contact links over ons lettersign is een reclamebedrijf publiciteitsbedrijf datgespecialiseerd is in het beletteren van alle soorten voertuigen vanautobelettering en bestickering van bestelwagens in uitgesneden vinyl tot groot digitaal geprinte wrappings en carwrappings we maken en plaatsen daarnaast ook werfpanelen vborden vrijstaande frames allerhande raamfolies en raambestickering voor interieur en exterieur toepassingen muurbestickeringen vloerstickers relifletters en d letters beurspanelen reclameborden spandoeken reclamebanners gevelbanners ed. Wij zijn gevestigd in wielsbeke vlakbij waregem desselgem oostrozebeke izegem ingelmunster zulte harelbeke en kortrijk. Wij werken over heel belgi informatie over klevers vinyl Contacteer ons gerust alle belettering logo s illustraties afbeeldingen foto s en full color prints worden digitaal aangemaakt en aangebracht op alle auto s bestelwagens vrach.