Menu Sluiten

Mastvlaggen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Vlaggen – Totems – Pos Materialen – Mastvlaggen – Leveranciers Wappervlaggen – 

Wenst u meer info over mastvlaggen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Mastvlaggen

Promotie Materiaal | Signalisatie | Reclame | Design | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mastvlaggen

nl fr en de menu home over declercq producten vlaggenmasten banieren frames vlaggen en spandoeken beachflags en eventvlaggen displays diensten onze klanten projecten download brochure jobs contact veelgestelde vragen nieuws wat moet je onthouden van het vlaggenprotocol het vlaggenprotocol omvat richtlijnen voor de vlaamse regering de diensten en instellingen van de vlaamse overheid en de provincies en de gemeenten. Lees meer eigen productie en open communicatie doorslaggevend voor project in la louvire bij declercq legden we midden maart de laatste hand aan een mooi project voor de stad la louvire mastvlaggen grote maten We produceerden en installeerden maar liefst paalbanieren en kubussen uit klopprofielen langs de gewestwegen van de stad. Lees meer hoe bepaal je de afmetingen van mastvlaggen wie voor het eerst mastvlaggen hangt of nieuwe mastvlaggen nodig heeft weet niet altijd welke afmetingen ze aan de leverancier moeten doorgeven. Wij brachten het daarom voor jou in kaart lees meer onze producten vlaggenmasten banieren frames vlaggen en spandoeken beachflags en eventvlaggen displays v.

shopping produits euro offerte klantenservice aanleverspecificaties offset vs digitaal foto op canvas contact extra printproductie capaciteit compteconnexion registre compte connexionregistre compte shopping produits euro stickersboxframe immoborden twisterwerfbordenimmobordenwerfdoek herrasdoekbeachvlaggen outdoor freeslettersgevelbordraamstickerreclamebordenreclameborden met beschermlakspandoeken en framesvlaggenwerfdoek herrasdoek akoestische panelenfreeslettersrollup s events beurswandenkeycords stickers losse stickersmagneet stickerraamstickersnijfoliestickers op rol new vinyl stickers drukwerk briefpapierenveloppenflyers ongevouwenfolders gevouwenhuisstijl drukwerkkantoorkalenders amp agenda splano vellenposterstest postersvisitekaartjes pennen en schrijfwarentassen amp reizenwoon en leefstijlmuntjes pepermuntdrinkwarengezondheid en verzorgingkantoor amp businessparaplu spetten amp mutsen amp sjaalspremiumsspellen en speelgoedtechnologieusb sticksvrije tijdpennen figuurpreventieschermpreventiescherm buizenframerollup banner coro.

Berichtgeving over Mastvlaggen

homeover onsreferentiescontact offerte reclamebedrijfskledijpromotiekledijwerkschoenenrelatiegeschenken mastvlaggen met mastvlaggen wordt elk bedrijf merk of evenement gezien een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken omdat mastvlaggen vanaf grote afstand zichtbaar zijn vooral met een creatief ontwerp en een opvallende kleur. Bestel je mastvlag eenvoudig en snel. In veel verschillende formaten mastvlaggen zijn verkrijgbaar in twee modellen een staande en een rechte variant. Kies voor het rechte model uit zes formaten voor het staande model kun je kiezen uit vijf formaten Ons aanbod van mastvlaggen Keuze uit twee stoffen flag en flag longlife het materiaal flag is de universele stof voor bedrukte vlaggen. Longlife is een extra sterke vlaggenstof dat dankzij een speciale structuur minder snel rafelt. Met verschillende afwerkingsopties we bieden de keuze tussen een afwerking met witte band en haken of met zwarte band en haken. Je bepaalt zelf of je deze afwerking aan de .