Menu Sluiten

Pos Informatiezuilen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Vlaggen – Totems – Pos Materialen – Mastvlaggen – Leveranciers Wappervlaggen – 

Wenst u meer info over pos informatiezuilen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Pos Informatiezuilen

Design | Promotie Materiaal | Signalisatie | Decoratie | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pos informatiezuilen

over ons wie zijn we project gallerij pilotes ethiek duurzaam verantwoord ondernemen maatwerk pos display stand pos vloerdisplay pos toonbankdisplay retail merchandising materiaal shelf stopper en schapdisplay retail winkelrekken winkelinrichting etalage display digitaal display materiaal multimateriaal display met metaal multimateriaal display met hout multimateriaal display met kuntstof ecodesign project galerij pos inzichten contact nl fr eng digitaal display materiaal pos op maat gemaakt de mogelijkheid om producten te zien aan te raken en te voelen blijft de belangrijkste redenen waarom consumenten ervoor kiezen in fysieke winkels te shoppen pos informatiezuilen leverancier Terwijl de digitalisering van de consumptie de verwachtingen van consumenten verandert en hen soms weghoudt bieden fysieke winkels steeds meer digitale diensten aan om de klanten terug naar hun winkels te lokken. Klantshygerichte digitale strashytegi.

skip to main content infocreapack.be menu displays vloerdisplays breng jouw merk in de kijker geef een boost aan de verkoop van uw product toonbankdisplays stimuleer last minute verkopen aan de kassa pos zet jouw actie in de schijnwerpers door een duidelijke communicatie specials pak uit met je product en imponeer met ongewone displays die impact hebben iets anders vraag hier je offerte aan vragen infocreapack.be ma ndash do u ndash u vrijdag u ndash u verpakkingen presentatiedozen neem jouw producten stalen en monsters mee op klantenbezoek in unieke presentatiedoos. Sleeve of wikkel shuif jouw opvallende sleeves of wikkels over onze dozen en val op verpakkingen bescherm jouw producten en val op door de juiste vorm en print Wat beogen we met pos informatiezuilen Draagtassen verzamel al jouw stalen in een handige draagtas iets anders vraag hier je offerte aan vragen infocreapack.be ma ndash.

Data over Pos informatiezuilen

.