Menu Sluiten

Stempels Voor Administratie

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Klevers – Stempels – Klevers Uitgespaard – Klevers Transparant – Klevers One Way Vision – 

Wenst u meer info over stempels voor administratie kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Stempels Voor Administratie

Printing | Design | Promotie materiaal | Displays | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stempels voor administratie

skip to content home aanbod portfolio about offerte search for menu close commercieeldrukwerk commercieel en gelegenheidsdrukwerk bent u een bedrijf een reclamebureau particulier of lid van een vereniging wij beschikken over de knowhow om uw drukwerk tot in de puntjes uit te voeren daarnaast verzorgen wij mailings van ontwerp tot en met postbedeling. Algemeen briefhoofden amp facturen visitekaartjes bestelbons leveringsbons catalogen omslagen van de kleine visitekaartomslag tot de grote aomslag doorschrijfformulieren in boek sets of kettingformulieren etiketten labels stempels presentatiemappen kalenders hang of tafelmodel werfborden brochures tijdschriften folders flyers affiches mailings op adres en of huisaanhuis geboorte communie trouw jubileum horeca btwboekjes menuboekjes en prijslijsten suggestiekaartjes placemats displays servietringen amp.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan scholengroep impact centrale administratie raad van bestuur college van directeurs scholengemeenschappen strategische doelstellingen vertrouwenspersoon impact zoekveld zoeken home personeel agenda vacatures contact tel stempels voor administratie grote maten basis onderwijs methode onderwijs secundair onderwijs deeltijds beroeps onderwijs buitengewoon onderwijs volwassenen onderwijs clb internaten centrale administratie dhr. Wim van kerckvoorde algemeen directeur de functie van algemeen directeur is een mandaat dat door de raad van bestuur wordt toegewezen bekijk ons aanbod van stempels voor administratie Sinds april is dhr. Wim van kerckvoorde onze algemeen directeur. De algemeen directeur is onder andere verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur en vertegenwoordigt het college van directeurs in de vergaderingen van de raad van bestuur. Gistelse steenweg brug.

Kennis over Stempels voor administratie

cosmo time systems excellence in time nederlands franais english menu start producten tijdregistratie systeem triton de stempelklok klassiek en toch hedendaags tijd en datumstempelklok moederklokken signaalklokken en time servers analoge klokken tijdloos en veelzijdig digitale klokken rondecontrole systemen over ons over cosmo time systems privacy beleid contact tijdregistratie systemen triton is een innovatief webbased systeem en maakt het beheer van tijden aanwezigheidsregistratie efficint en betaalbaar. Bespaar tijd en middelen bij het voorbereiden van de tijdregistratieboekingen ten behoeve van uw loonadministratie. Verder lezen stempelklokken kwalitatieve stempelklokken voor de klassieke tijdregistratie. Prima oplossing voor diegenen die de traditionele stempelkaart verkiezen verder lezen tijd en datumstempelklokken de tijd en d.