Menu Sluiten

Totems Voor Elk Concept

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Vlaggen – Totems – Pos Materialen – Mastvlaggen – Leveranciers Wappervlaggen – 

Wenst u meer info over totems voor elk concept kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Totems Voor Elk Concept

Promotie Materiaal | Reclame | Decoratie | Design | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totems voor elk concept

home klanten contact ons werk over art direction folders posters totems banners fleet winkelcase dockx winkelconcept interieur exterieur vraag van de klant dockx rental is nationaal de verhuurder van bestelwagens. Door ettelijke acquisities kwamen er opportuniteiten maar was er tegelijkertijd verwarring in hun communicatie naar de markt. Wie is wie en wie doet wat oplossing na een kwalitatief onderzoek moesten de rental shops gerebrand worden en moesten de nieuwe opportuniteiten meegenomen worden in het communicatieplan. We zijn gestart met de volledige shop te herbekijken naar duidelijke communicatie wayfinding routing crossselling nieuwe producten verschillen in oppervlakte per shop en gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers en consumenten. En dit zowel op interieurvlak als op exterieurvlak totems voor elk concept zorgt voor een snelle ROI Een dockx rental brandsh.

a propos actualits nos ralisations contact toggle navigation lettrages impressions enseignes vitrages supports toiles devis gratuit lettrage un impact visuel unique et efficace pour votre entreprise avec un lettrage professionnel. Impression apportez une valeur ajoute votre activit avec du matriel imprim tout support. Enseigne une faade commerciale votre image avec une enseigne esthtique et rsistante Selectie over totems voor elk concept Vitrines personnalisez votre vitrine commerciale avec notre grand choix de matriaux. Support du volume vos actions avec des supports publicitaires intrieurs et extrieurs. Toiles vitae tortor cras laboris urna expedita iste dapibus nisi augue enseignes habillez la faade de votre commerce votre image avec une enseigne commerciale esthtique rsistante et durable caisson lumineux.

Interesse in Totems voor elk concept

toggle navigation moizo services expertise klanten jobs contact client login moizo in een nieuw jasje n op een nieuw plekje het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan onze verdere uitbouw. Concreet versterkten we ons team met an van hooydonck lanceerden we ons livibelproject en verhuisden we naar het green business park gate in kontich. Op ruilden we onze werkplek in merksem in voor de kantoren van het accountants en hradviesbureau konsilanto in gate te kontich. De keuze om een strategisch partnership met hen aan te gaan na een jarenlange samenwerking is voor ons een belangrijke stap om onze toekomstvisie op communicatie te realiseren. Daarom geven we onze naam een upgrade moizo wordt namelijk mo.