Menu Sluiten

Leveranciers Klevers

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Klevers – Stempels – Klevers Uitgespaard – Klevers Transparant – Klevers One Way Vision – 

Wenst u meer info over leveranciers klevers kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Leveranciers Klevers

Reclame | Displays | Printing | Design | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers klevers

home producten productieproces realisaties contact jobs producten amp diensten bekijk hier wat we voor jou kunnen doen voertuigbeletteringmeer info voertuigbelettering met voorsprong de meest efficinte manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken voor de buitenwereld en om zo te laten zien wat jouw specialiteiten zijn leveranciers klevers zijn zeer gewild Belettering is toevallig een van onze specialiteiten je kan bij ons terecht voor de belettering van auto s bestelwagens vrachtwagens trailers kortom alles wat rijdt vliegt of vaart. Bovendien is dit een relatief goedkope manier van publiciteit met zeer veel impact. Bedenk maar eens hoeveel je onderweg bent met je voertuig en hoeveel potentile klanten je elke dag passeert. Dat krijg je met een advertentie niet klaargespeeld. Uit ons uitgebreid gamma soorten belettering kan je kiezen voor een permanente belettering voor langdurig gebruik of je gebruikt je voertuig voor een tijdelijke belettering om een promotie of .

screentex zeefdruk onze diensten info actueel contact links amp catalogi over screentex reeds jaar staat screentex garant voor kwalitatief hoogstaand zeefdrukwerk en dit door onze grafische kennis van zaken liefde voor het vak en ons streven naar perfectie. Bij screentex kan u terecht voor alle zeefdruktoepassingen. Wij staan in voor de verkoop en bedrukking van reclame en bedrijfskledij zoek je naar leveranciers klevers Zowel tshirts sweaters polo s bodywarmers hemden fleecetruien petjes regenkledij als veiligheids en bedrijfskledij voorzien wij van uw gekozen bedrukking en dit reeds vanaf stuks.ook borduren behoort tot de mogelijkheid. Verder kan u bij ons ook terecht voor allerlei publicitair drukwerk zoals zelfklevers werfpanelen spandoeken immoborden vlaggen pvcnaamkaartjes enz. Eigen atelier aangezien alles in ons eigen atelier gebeurt van prepress tot afwerking garanderen wij u steeds een persoonlijke en.

Het terrein van Leveranciers klevers

wij willen verder groeien daarom zijn we op zoek naar partners die vooruit willen. Interesse contacteer ons op erkend drukker door het ministerie van financieumln voor het drukken van btwformulieren. Erkend drukker door het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen voor het vervaardigen van verpakkingsmateriaal voor contact met menselijke voeding. Home wat doen wij portfolio pdf aanleveren promotie virtueel bezoek contacteer ons. Bedrijfsnaam voornaam familienaam adres postcode gemeente email gsm telefoon onderwerp advertenties affiches briefhoofden brochures btwformulieren bureelkalenders dispersielakken doorschrijfformulieren enveloppen facturen firmakaartjes flyers folders geboortekaarten huwelijkskaarten jaarverslagen kalenders mappen memo s naamkaartjes nummeren reclamedrukwerk rillen.