Menu Sluiten

Magneetstickers

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Digitaal Printen – Drukkerij – Klevers – Klevers One Way Vision – Klevers Transparant – 

Wenst u meer info over magneetstickers kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Magneetstickers

Printing | Displays | Promotie Materiaal | Reclame | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Magneetstickers

contact dioss ftp nieuws support vacatures franais english home print solutions card solutions smart solutions home print solutions pos pos posmateriaal voor de winkelvloer wij creren alle sales en promotiemateriaal voor de winkelvloer en unieke shopinshop concepten. Of het nu gaat om posters raamstickers magneetstickers rayonstoppers of displays… U krijgt van ons een verrassende invalshoek voor uw point of sale materialen. Wij gebruiken daarbij materialen en vormen die opvallen en de consument verleiden. Meer aandacht voor uw merk de kracht van point of sale materialen op de winkelvloer is via onderzoeken aangetoond. Het resulteert in meer aandacht voor uw merk en een hogere verkoop. Wat maakt dioss uniek in het posverhaal multitechnologie wij hebben alle bestaande technieken voor de bedrukki.

facebookf mailbulk phonealt share product navigation previous product diensten magneetstickers magneetstickers magneetstickers kunt u niet alleen op uw koelkast gebruiken maar natuurlijk ook op uw auto. De reclame kan tijdelijk of voor langere duur ingezet worden. Vraag een offerte we antwoorden meestal binnen de uur magneetstickers zijn vaak gezocht Meer info magneetstickers kunt u niet alleen op uw koelkast gebruiken maar natuurlijk ook op uw auto. De reclame kan tijdelijk of voor langere duur ingezet worden. Gebruikt u uw auto ook nog voor andere doeleinden dan voor uw bedrijf of wilt u gewoon geen vaste reclame magneetstickers bieden dan voor u de uitkomst. Op de magneetsticker is qua bedrukking of belettering alles mogelijk en het verschil is bijna niet te zien. passie voor maatwerk zit er.

Wat je wil weten over Magneetstickers

home webdesign grafisch ontwerp drukwerk fotografie contact magneetstickers restaurant au gourmand ieper een magneetsticker heeft niets dan voordelen De prijsbepaling van magneetstickers U kleeft de sticker waar en wanneer u wenst en kan deze ook oneindig verplaatsen. Voor restaurant au gourmand uit ieper hebben we magneetstickers gemaakt in de vorm van het logo… Wenst u meer info over het maken van magneetstickers contacteer ons dan via of daviddavidderdaele.be. terug naar overzicht drukwerk feestfolder eindejaar slagerij… Bord supporterslokaal thierry neuville… Affiches eetfestijn jelle vermeire… Visitekaartjes garage acd handzame belettering horta igodt vlamertinge magneetsticker mm works sint lievens… Belett.