Menu Sluiten

Zandstraalfolie

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Klevers – Stempels – Klevers Uitgespaard – Klevers Transparant – Klevers One Way Vision – 

Wenst u meer info over zandstraalfolie kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Zandstraalfolie

Promotie Materiaal | Printing | Reclame | Design | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zandstraalfolie

home tinten van autoruit carwrapping zandstraal amp veiligheidsfolie uv amp warmtewerende folie belettering realisaties contact uw ramen blinderen eacuten uw auto wrappen contact aanbrengen van veiligheids en zandstraalfolie het aanbrengen van veiligheidsfolie en zandstraalfolie in steenokkerzeel en omgeving behoort ook tot het takenpakket van bampk getinte ruiten. Deze speciaalzaak plaatst al meer dan tien jaar alle folies met een tinting tot procent zandstraalfolie gespecialiseerde bedrijven Meer bescherming tegen diefstal veiligheidsfolie wordt geplaatst op raampartijen om zo het effect van veiligheidsglas na te bootsen en heeft als doel om splinters of scherven bij elkaar te houden als het raam breekt. En ze biedt bij inbraak een extra belemmering tussen de dief en uw bezittingen. Zandstraalfolie is dan weer een mooie en goedkopere oplossing voor gezands.

home realisaties contact maak een afspraak jobs beletteraar installateur windowfolies administratieve duizendpoot blog mediamaak een afspraak de expertise van bvx op zoek naar kwalitatieve folie of bestickering bvx is jouw aanspreekpunt voor professionele raamfolies en beletteringswerken. Bij ons vullen ervaren ontwerpers plaatsers en bestickeraars elkaars talenten aan om jou een subliem resultaat te bieden. Wij zorgen steeds voor een feilloze oplevering met aandacht voor details Wat betrachten we met zandstraalfolie Home realisaties contact maak een afspraak jobs beletteraar installateur windowfolies administratieve duizendpoot blog media fleet marketing autobelettering raamfolie zonwerende raamfolie veiligheids en inbraakwerende folie zandstraalfolie decoratieve raamfolie reclame en belettering belettering voor winkel.

De discipline van Zandstraalfolie

home printville uitvoeringen materialen realisaties contact home printville uitvoeringen materialen realisaties contact zandstraalfolie terug zandstraalfolie is een zelkfklevende folie die op glas gekleefd kan worden. Eenmaal gekleefd op het glas lijkt het alsof het glas gezandstraald is. Zandstraalfolie kan gekleefd worden op alle mogelijke glasoppervlakken ramen glazen deuren glazen wanden douchewanden verandas spiegels glazen tafelbladen enz… Aangezien de zandstraalfolie het licht doorlaat maar men er niet door kan kijken wordt zandstraalfolie vaak gebruikt om de privacy te verhogen. Info info info info info info info info info info info info info info info info info info info info in.